كحك العيد ناعم ودايب بطريقه سهله بطعم زمان
الكحك الناعم الدايب كل سنه وانتم طيبين فرحانه اوي طلع ناعم جداونجحت اخيرا
المقادير بقا والتريكات اللي طالعتوا ناعم
كيلو دقيق واللي استعملتوا السوهاجي
3مجات سمن بلدي الحلو ده بتاع الشاااي
معلقه سكر كبيره
معلقه خميره فوريه كبيره
رشه ملح
نص كوب ماء دافي
نص كوب لبن دافي
التريكه بقا كيس كريمه وقطعه جبنه كيري
معلقه كبيره ريحه كحك
نص كوب سمسم محمص
الطريقه بقااا
هننخل الدقيق وفي طبق غويط تحطي وعليه كل المواد الجافه معاد الخميره ومعلقه السكر تحطيهم علي نص كوبيه الميا الدفيا وقلبي كويس وسيبي لحد متعجني هتقلبي الدقيق كويس بالاضافه اللي عليه واعملي حفره في نص الطبق وسخني السمن كويس وحطي قطعت الجبنه علشان تسيح في السمن وانزالي بالسمن علي الدقيق وقلبي كويس وبعدان بسي بسي بسي علي قد متقدري وبعدان انزالي بالخميره ونص كوب اللبن واعجني وبعدان شكلي وانقشي براحتك وسيبي بعد كده يخمر ساعتين كده ودخالي الفرن علي 180وطلعي لما ياخد لون وبعد ميبرد رشي السكر والف هنا وكل سنه وانتم طيبين ودي بطريقه فاطمه ابو حاتي
تعليقات
إرسال تعليق