كفته الحاتى على اصولها عندى وبس

النهارده جايبالكم اكله انما ايه تجنن ..

كفته الحاتي علي اصولها
كيلو لحم مفروم ربع وزنه ليه او دهن صافي يعني ال تلت تربع لحمه والربع دهن صافي ويتفرموا كويس ،
عليهم بصله كبيره مبشوره وناخد التفل بتاعها ونسيب ميه البصل بره والتوابل اللي بتحبيها واهمها الزنجبيل وجوزه الطيب وكسبره ناشفه وكيس بيكنج بودر وزره قرفه و٣ فصوص توم ناعمين وافرميهم تاني او ادعكي فيها بايدك كويس اوي واخر حاجه ضيفي حزمه كسبره خضرا او بقدونس مفروم وسيبيها ترتاح ف التلاجه ع الاقل نص ساعه
وناخد ميه البصل علي ٣معالق زيت ومعلقه صلصه او كاتشاب او طماطمايه مبشوره وذره ملح وسنه قرفه صغننه وتبلي ايدك بالخليط دا وتصبعي الكفته وترصيها ف صينيه مدهونه زيت خفيف وع الفرن
بجد خساره تقدري تعمليها بالبيت وتشتريها من بره
رووووعه وناجحه جدا ودايما بعملها بالطريقه دي
وصحتين وهنا 




تعليقات

المشاركات الشائعة