السجق الاسكندرانى على اصوله هنا وبالصور
السلام عليكم ..
النهارده جايبالكم طريقه السجق البلدى زى بتاع بره واحلى كمان ..
نص كيلو سجق بلدى
بصلايتين كبار
فلفله كبيره
عدد خمسه طماطم وسط
ومعلقتين صلصه
النهارده جايبالكم طريقه السجق البلدى زى بتاع بره واحلى كمان ..
نص كيلو سجق بلدى
بصلايتين كبار
فلفله كبيره
عدد خمسه طماطم وسط
ومعلقتين صلصه
بتقطعى البصل مكعبات صغيره
مع الطماطم والفلفل
هاتى طاسه وشوحى فيها البصل والفلفل
وتبليهم ملح /فلفل اسود
يدبلو تنزلى بالطماطم عليهم لحد ما تقريبا تتسبك مع بعضها
قطعى السجق ويفضل وهو شبهه مجمد عشان سهوله التقطيع
فيه ناس بتنزله فى ميه مغليه عشان يتماسك وبعدها تقطعه بس انا بفضل يفضل بتحابيشه
التكه بقا اوعى تقلبى فيه سيبيه لحد ما يمسك وبعدها قلبيه ووطى النار لحد ماياخذ ويدى مع التسبيكه
ويستوى كويس وبيشرب بهاريسه
وبالف هنا
مع الطماطم والفلفل
هاتى طاسه وشوحى فيها البصل والفلفل
وتبليهم ملح /فلفل اسود
يدبلو تنزلى بالطماطم عليهم لحد ما تقريبا تتسبك مع بعضها
قطعى السجق ويفضل وهو شبهه مجمد عشان سهوله التقطيع
فيه ناس بتنزله فى ميه مغليه عشان يتماسك وبعدها تقطعه بس انا بفضل يفضل بتحابيشه
التكه بقا اوعى تقلبى فيه سيبيه لحد ما يمسك وبعدها قلبيه ووطى النار لحد ماياخذ ويدى مع التسبيكه
ويستوى كويس وبيشرب بهاريسه
وبالف هنا
تعليقات
إرسال تعليق