بالصور طريقة عمل سويسرول بالفانيليا وصوص التوت رووووووعة
ده سويسرول بالكريمه وصوص التوت الاحمر
5 بيضات بضربهم على نص سكر على نص معلقه فانليا على معلقه كبيره محسن كيك جل ونضربهم كويس لحد ميعلى ويتخن نحط كوب الا ربع دقيق عليه معللقه بيكنج بودر كبيره واقلب براحه الدقيق بيتحط واحده واحده
احط في صنيه مربعه كبيره متبطنه بالدقيق وادخلها الفرن على 200 لما تستوي اطلعها على ورق فويل مرشوش عليه سكر بودره واحط عليها ورقة زبده وارمها واسيبها تبرد ايوان بيكون ورق الزبده هوا الحشو والفويل من بره ممكن احطها في التلاجه
ولما تطلع افكها براحه واحشيها بالكريمه وصوص التوت وابرمها بس المره ده الكريمه الحشو وازينها من بره زي مانتو شايفين او عاوزين
5 بيضات بضربهم على نص سكر على نص معلقه فانليا على معلقه كبيره محسن كيك جل ونضربهم كويس لحد ميعلى ويتخن نحط كوب الا ربع دقيق عليه معللقه بيكنج بودر كبيره واقلب براحه الدقيق بيتحط واحده واحده
احط في صنيه مربعه كبيره متبطنه بالدقيق وادخلها الفرن على 200 لما تستوي اطلعها على ورق فويل مرشوش عليه سكر بودره واحط عليها ورقة زبده وارمها واسيبها تبرد ايوان بيكون ورق الزبده هوا الحشو والفويل من بره ممكن احطها في التلاجه
ولما تطلع افكها براحه واحشيها بالكريمه وصوص التوت وابرمها بس المره ده الكريمه الحشو وازينها من بره زي مانتو شايفين او عاوزين
تعليقات
إرسال تعليق