بالصور طريقة عمل الطعمية المصرية من الالف للياء
النهارده جايبالكم طريقة عمل الطعمية من الالف الى الياء
ربع كيلو فول مدشوش منقوع اكتر من 12 ساعه بغير عليه المياه كل 3 ساعات وحوالي 6 فصوص توم وبصله متوسطه وفلفل رومي وحامي والخضره كراث وكسبره وبقدونس
احطهم في الكبه واضربهم كويس وممكن تحتاج حوالي ربع كوب ماء
وده شكلها النهائى ممكن تزودي الخضره عن كده
وبالف هنا
ربع كيلو فول مدشوش منقوع اكتر من 12 ساعه بغير عليه المياه كل 3 ساعات وحوالي 6 فصوص توم وبصله متوسطه وفلفل رومي وحامي والخضره كراث وكسبره وبقدونس
احطهم في الكبه واضربهم كويس وممكن تحتاج حوالي ربع كوب ماء
وده شكلها النهائى ممكن تزودي الخضره عن كده
وبالف هنا
تعليقات
إرسال تعليق