بالصور كانيلونى باللحمة المفرومة باسهل طريقة
النهارده عملت كانيلونى جامد جدا هيعجبكم اوى..
كانيلوني باللحمة المفرومة
الطريقة :
مقدار الكانيلونى : 3 بيضات - كوبايتين لبن - كوب ونص دقيق -ربع معلقة ملح - ورشة فلفل (دول بيعملوا 8 وحدات مثﻻ ..ممكن تتضاعفي المقدار )
ويضربوا في الخﻻط
ندهن الطاسة زيت بالفرشاه ونحط كبشة ونستنى اما تجمد ونقلبها ونستنى ونطلعها وهكذا
نحشيها بقي لحمة وطماطم وفلفل ولو في فلفل ألوان وجبنة رومى مبشورة ونرصهم في الصينية ونرش عليهم رشة جبنة موزريﻻ ونسيبها في الفرن 10 دقايق كده لحد ما الجبنة تسيح وبالهنا
كانيلوني باللحمة المفرومة
الطريقة :
مقدار الكانيلونى : 3 بيضات - كوبايتين لبن - كوب ونص دقيق -ربع معلقة ملح - ورشة فلفل (دول بيعملوا 8 وحدات مثﻻ ..ممكن تتضاعفي المقدار )
ويضربوا في الخﻻط
ندهن الطاسة زيت بالفرشاه ونحط كبشة ونستنى اما تجمد ونقلبها ونستنى ونطلعها وهكذا
نحشيها بقي لحمة وطماطم وفلفل ولو في فلفل ألوان وجبنة رومى مبشورة ونرصهم في الصينية ونرش عليهم رشة جبنة موزريﻻ ونسيبها في الفرن 10 دقايق كده لحد ما الجبنة تسيح وبالهنا
تعليقات
إرسال تعليق